TENGERI KAJAKKAL A BALATONON

EVEZZ, KAJAKOZZ A MAGYAR TENGEREN !

BalatonHelp tájékoztató


A BalatonHelp szolgáltatást a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata azért hozta létre, hogy a Balatonon vízi járművel közlekedők kiszámítható és bíztos segítségnyújtási rendszerhez jussanak. Ezt a rendszert úgy alakítottuk ki, hogy a csónakkal közlekedők, vagy a vízi sporteszközöket használók számára is elérhető biztonságot nyújtson, de igénybe vehetik azok is, akik 32 lábnál hosszabb hajókkal járnak. Személyre szóló, egyéni csomagot ajánlunk azoknak, akik több hajót, vagy bérelt hajókat használnak, illetve gondoltunk azokra is, akik egyszerre csak rövidebb időt töltenek a Balatonnál. Számukra elérhetők heti és havi csomagjaink is.

BalatonHelp partnereink a szerződésben meghatározott időszakban jelentős kedvezményekkel vehetik igénybe szolgáltatásainkat. Ezen felül - a választott csomagtól függően - számos esetben térítésmentesen állunk rendelkezésükre. A BalatonHelp használatával Ön biztonságban tudhatja hajóját. Napi 24 órában profi segítségre számíthat és ha véletlenül bajba kerülne, az esetlegesen bekövetkezett károkat nem tetézi további költségekkel.

A BalatonHelp szolgáltatást a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata biztosítja Önnek.

Megfelelő eszközökkel rendelkezünk ahhoz, hogy minden helyzetben segíteni tudjunk. Kollégáink szakmai tudása és tapasztalata garancia arra, hogy Ön a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb segítséget kapja. Elsődleges feladatunk az életmentés, az elsősegély nyújtás. Ezt eddig is és ezek után is térítésmentesen végezzük. Baleset, rosszullét esetén természetes, hogy a lehető leggyorsabban a helyszínen vagyunk és segítünk, de gondoljon arra is, hogy mi történik ezek után hajójával! Amennyiben Ön szerződést köt és igénybe veszi a BalatonHelp szolgáltatást, mi biztosan ott leszünk amikor segítségre van szüksége!

Mit nyújt Önnek a BalatonHelp?

Életmentés, betegség vagy rosszullét esetén térítésmentesen segítünk mindenkinek és értesítjük a bajba jutott által megjelölt személyt. Amennyiben Ön szerődött partnerünk, nincs szükség az ilyenkor kötelező adategyeztetésre, hiszen adatait a szerződés megkötésekor már megadta. Ezzel értékes időt takarítunk meg.

Hajója meghíbásodhat, üzemképtelenné válhat. Bármilyen csomagra köt szerződést, Önnek nem kell külön fizetnie azért, hogy a legközelebbi kikötőbe, vagy anyakikötőjébe vontassuk.

A legnagyobb elővigyázatoság mellett is előfordulhat, hogy olyan tárgy, eszköz esik a vízbe, amely értékes és semmiképpen nem a vízben van a helye. BalatonHelp szerződés birtokbában Önnek nem kerül pénzébe ezek felhozatala, és nem kell fizetnie a búvártechnikát igénylő segítségnyújtásért sem.

Elsüllyedt eszközök, hajók kiemelése, víztelenítése és vontatása komoly előkészítést és tervezést igénylő feladat. Ezekre az estekre külön felmérés alapján készítünk ajánlatot. Bármilyen BalatonHelp szerződéssel rendelkezik, Önnek jelentős - minimum 60%-os - kedvezményt biztosítunk.

Mindezek mellett a BalatonHelp szolgáltatást használó ügyfeleink további kedvezményekre jogosultak, melyeknek összefoglaló táblázatát a túloldalon megtekintheti.

Amennyiben további kérdése van és szeretne munkatársunkkal személyesen beszélni, kérjük hívja az alábbi telefonszámot:

+36 30 520-7483

Bővebb info, árak itt :

BalatonHelp

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 71
Heti: 148
Havi: 640
Össz.: 199 230

Látogatottság növelés
Oldal: BalatonHelp !
TENGERI KAJAKKAL A BALATONON - © 2008 - 2018 - balatonkajak.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: tengeri kajak balaton - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »